II Concurs de fotografia amb Mòbil

Convocatòria del II Concurs de fotografia amb Mòbil  de l’AMPA IPSE del 28 de maig de 2016

Demostra la teva creativitat fent fotografies amb el mòbil del Mercat de Primavera de l’AMPA IPSE del 28 de maig de 2016.

Hi pot participar qualsevol membre d’una família de l’AMPA de l’escola IPSE que sigui usuari d’alguna d’aquestes xarxes socials: Facebook, Instagram o Twitter.

El premi consistirà en un lot de productes de la botiga XocoCake.

Les fotografies que concursen han d’estar fetes amb el telèfon mòbil, i a més de ser úniques, pròpies, originals i respondre a la temàtica proposada, han d’estar fetes dins del context d’una de les activitats realitzades durant el Mercat de la Primavera del l’AMPA IPSE del 28 de maig de 2016 i publicades per l’autor amb l’etiqueta (Hashtag) #FFIPSE16 abans de les 16:00 del dissabte 28 de maig de 2016 a una de les següents xarxes socials: Facebook, Instagram o Twitter.

Cada concursant haurà de presentar tres fotografies al concurs enviant-les en un correu electrònic a l’AMPA IPSE abans de les 16 hores del dissabte 28 de maig. El jurat, format per membres de la Junta de l’AMPA IPSE i de professorat de l’escola escollirà el millor conjunt de les tres fotografies presentades i farà públic el nom del guanyador la mateixa tarda del dissabte.

Les fotografies presentades han de ser cada una d’elles d’una activitat diferent de les realitzades durant el Mercat de Primavera.

El premi es donarà al concursant que el jurat consideri que ha presentat les millors fotografies, no és un premi a una fotografia, sinó a l’autor, per tant es valorarà tant la qualitat de les fotografies, com la selecció del conjunt presentat.

mercat 2010 DSC_6531

Característiques de les fotografies

Les fotografies hauran de ser necessàriament originals i inèdites, realitzades per l’usuari que participa al concurs durant la celebració del Mercat de Primavera de l’AMPA IPSE dins del recinte on es celebra o en el seu entorn immediat.

Les fotografies han de ser realitzades sense filtres fotogràfics d’aplicacions mòbils, i en cap cas podran ser imatges retocades amb altres mitjans.

No s’acceptarà la publicació de fotografies que es considerin mal intencionades, injurioses, insultants, racistes, sexistes o pornogràfiques o que apel·lin a la violència o a d’altres actes delictius.

Només es tindran en compte les fotografies que s’hagin pujat correctament a través de de Facebook, Twitter o Instagram amb el hashtag #FFIPSE16 dins de l’horari establert.

Mercat 2010 DSC_6625

Com es participa en el concurs?

Durant el Mercat de Primavera de l’AMPA IPSE del dia 28 de maig de 2016, en el context de tots els actes que s’hi celebren, els participants al concurs faran fotografies amb el mòbil de les activitats i les compartiran amb el hashtag #FFIPSE16 a Facebook, Instagram o Twitter.

El concursant haurà de seleccionar tres de les fotografies compartides amb el hashtag #FFIPSE16 de les 16:00 del dissabte 28 de maig de 2016 i enviar un correu electrònic a info@ampaipse.com amb el següent contingut:

Assumpte: Concurs fotografia # FFIPSE16

Nom del concursant.

Indicant a la família de l’AMPA IPSE que pertany

Telèfon de contacte

Per a cada una de les 3 Fotografies:

Títol de la fotografia

Activitat del Mercat de Primavera on ha estat feta.

Publicada a … Facebook, Instagram o Twitter

URL (enllaç d’internet) de la fotografia

El jurat es constituirà per membres de la junta de l’AMPA IPSE i membres de l’escola que no tinguin ningú de la seva família participant en el concurs, i aquest escollirà la millor selecció de fotografies presentada; es farà públic el guanyador el mateix dissabte a la tarda.

Exemples de URL (enllaç) de fotografies:

Hashtag #FFIPSE16

Facebook:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1389858024674022&set=a..1384276385232186.1073741828.100009495127246&type=1&theater

Twitter:

https://twitter.com/AMPAIPSE/status/592037457207697409

Instagram:

https://instagram.com/p/16JhldqGDr/

mercat 2010 DSC_6516

Dret i us de les imatges

Els participants que es presentin al concurs assumeixen la cessió dels drets de les fotografies per al seu ús en l’àmbit de difusió i comunicació del present concurs, així com a que l’entitat organitzadora pugui explotar les fotografies i els seus comentaris amb finalitats de difusió, dins del context del concurs, i sense que es generi remuneració a favor dels participants i / o de qualsevol tercer que aparegui en les fotografies.

En presentar les fotografies al concurs, els participants confirmen així mateix que es presenten com a autors i que no han cedit els drets d’explotació d’aquestes imatges. És a dir, totes les imatges presentades hauran d’estar lliures de drets a tercers.

En enviar les fotografies al concurs, s’accepta el contingut de les següents condicions. Com a participants declareu, assegureu i confirmeu:

  1. Que les dades identificatives són certes i verificables.
  1. Que sou l’autor material de les obres que presenteu, que són originals i no s’han plagiat o usurpat a tercers.
  1. Que les fotografies han estat elaborades amb el consentiment de les persones que apareixen en elles.
  1. Que no publicareu o carregareu cap contingut que inclogui material la possessió del qual sigui il·legal.

També us feu responsables del compliment de les presents condicions i en conseqüència, mantindreu indemne a l’entitat organitzadora del concurs per l’incompliment de les mateixes i de les conseqüències de la publicació.

L’organització del concurs es reserva el dret d’eliminar qualsevol missatge o foto que no segueixi aquestes normes o de bloquejar l’activitat d’un usuari si reincideix en el seu comportament, tot això sense previ avís al participant. L’entitat organitzadora del concurs no es fa responsable de l’incompliment d’aquestes normes per part de l’usuari ni de les conseqüències d’aquest incompliment.

Qualsevol contingut que infringeixi els drets d’autor d’un tercer serà retirat quan l’entitat organitzadora en tingui coneixement.

L’entitat organitzadora del concurs es reserva el dret de prorrogar o suspendre el concurs per causes de força major.

Aquest concurs no està patrocinat, avalat, administrat ni associat de cap manera a Facebook, Twitter ni Instagram. La participació en la mateixa allibera Facebook, Twitter o Instagram de qualsevol responsabilitat sobre la mateixa.

Les dades recopilades dels participants al concurs seran tractades d’acord amb les bases del concurs i la normativa de protecció de dades.

Les imatges publicades a Facebook, Twitter i Instagram amb l’etiqueta #mercatAMPAIPSE2015 poden ser publicades o enllaçades en el web, bloc i les xarxes socials de l’entitat organitzadora del concurs.

Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’entitat organitzadora per a futures campanyes de promoció de l’entitat i activitats que organitza.

La publicació d’imatges a Facebook, Twitter i Instagram amb l’etiqueta #mercatAMPAIPSE2015 significa l’acceptació d’aquestes bases.

El guanyador del concurs autoritza a l’entitat organitzadora del concurs a publicar el seu nom, cognoms i fotografia a les seves webs, publicacions impreses i xarxes socials.

Addicional

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions de Facebook, twitter o Instagram.

Concurs organitzat per l’AMPA de l’escola IPSE

www.ampaipse.com