Carnet de l’AFA

El Carnet de l’AFA és una  iniciativa de l’AFA–IPSE amb els següents objectius:

Disposar d’un instrument que ens identifiqui davant qualsevol entitat com a família associada a l’AFA-IPSE.

– Impulsar que totes les famílies que pertanyen a la Nostra AFA puguin gaudir de descomptes en equipament escolar i promocions en diferents comerços col·laboradors.

– Fomentar el comerç de proximitat o vinculat al voltant de l’Escola Ipse, la qual cosa també ens beneficia a tots nosaltres.

– Promocionar a tots aquells comerços, empreses, autònoms i associacions que vulguin adherir-se al nostre projecte i passar a formar part de la nostra gran família dels “Amics de l’AFA”.

On el podré fer servir?

L’AFA- IPSE creu en el comerç de proximitat. Són aquells comerços que estan prop de casa, generalment de mida petita o mitjana, botigues, professionals autònoms, o parades de mercat, de caire familiar.

Comprant en comerços del nostre barri afavorim la comunitat, serem ben tractats i establim relacions de veïnatge.

També hem volgut incorporar a la llista de col·laboradors del Carnet aquells petits negocis de famílies de l’Escola que ens han sol·licitat participar en la Campanya per oferir solidàriament importants avantatges i promocions comercials a les famílies associades a l’AFA IPSE.

Llistat Comerços Col·laboradors:

En aquests moments ja disposem d´una llista d’ empreses i comerços que ens han ofert els seus serveis i promocions amb descomptes per als titulars del Carnet Afa-Ipse. Si coneixeu algun comerç, empresa o autònom vinculat o proper a l’Escola, que vulgui adherir-se a aquesta iniciativa, ho pot fer enviant un email a: info@afaipse.cat

Per què hem fet un carnet de l’AFA?

Potser algú ara mateix, amb tota la seva bona intenció, s’estigui fent aquesta pregunta. Deixeu-nos que us diguem que la resposta és molt senzilla:

Hem fet aquest Carnet perquè volem presumir.

Sí, sí, … simplement perquè volem i podem presumir.

La Gent de l’AFA-IPSE ens sentim molt orgullosos de la nostra Escola, dels nostres professors, dels nostres alumnes, de l’equip de professionals que ens ajuden en les tasques internes del col·legi, de les nostres famílies, de les nostres instal·lacions, però també ens sentim molt orgullosos de la nostra capacitat d’iniciativa, de la nostra imaginació, dels nostres valors, de la nostra solidaritat, i fins i tot de la Nostra modèstia alhora d’explicar els èxits culturals i esportius del nostres alumnes… i quina millor manera de demostrar-ho que fent un Carnet de Socis exclusiu. Per poder anar pel món cridant amb orgull als quatre vents: Sí, jo soc de la Família IPSE!

Us dèiem abans que la gent de l’Escola IPSE som solidaris. És cert. Som molt solidaris. Vivim uns temps difícils. En general, la situació econòmica d’algunes famílies no és bona. Aquest Carnet no soluciona, però ajuda. Sols que el Carnet beneficiés a una sola família de l’Escola ja ens donaríem per satisfets. Alguns dels bons comerços col·laboradors que ens han ofert descomptes i promocions ho són de productes diaris: roba, serveis, alimentació. Aquells productes que fem servir tots. Cap a ells va el nostre agraïment, el nostre compromís i el retorn d’una mica de la nostra solidaritat.

I és que ens agrada el comerç petit, el comerç de proximitat, el de la cantonada.

Les botigues del barri de sempre. Les botigues de taulell, les que et diuen pel teu nom, les que et donen un Sugus quan t’atenen, i que a partir d’ara, quan els ensenyem el nostre Carnet, et diran: quina sort teniu d’estudiar a l’Escola IPSE!

El Carnet de l’AFA-IPSE ja està en marxa. De totes maneres, no és tot el que volem que es pugui fer amb ell. El Carnet és la primera part d’un projecte d’intercanvi de serveis, de temps, de favors, de productes que a uns ens sobren i a altres els pot anar bé. Com el que faria una família normal pels seus membres: ajudar-se mútua i desinteressadament.

Dir-vos per acabar que tenim moltes idees més. Totes adreçades a donar més valor i més contingut al fet de ser socis de l’AFA, però ens calen mans: mans de col·laboradors que vulguin liderar projectes, mans de socis que, pagant la simbòlica quota anual, ens permetin fer més pels nostres nens i nenes.

Moltes gràcies, i ara … ja podeu presumir amb el Carnet AFA-IPSE!

AMPA Informa 42 1

AMPA Informa 42 2

AMPA Informa 42 4