Curs 2015-2016

XerradaAdolescents1XerradaAdolescents2XerradaAdolescents32

Escola de pares 2015-2016

L’escola de pares d’aquest any continuarà com l’anterior, es farà una xerrada o taller per trimestre. Ja s’ha dut a terme la primera xerrada-taller. Aneu-vos reservant la data de la segona xerrada-taller “Mindfullness per a nens”.

mindfulness1

mindfulness3

  • Dimecres 11 de maig de 2016 a les 19:30 al menjador de l’escola. Els nostres adolescents de 10 a 14 anys.  Resolució de preguntes, dubtes, inquietuds…
    Tens un fill adolescent i segur que moltes vegades has pensat quina seria la millor manera per relacionar-te amb ell o per entendre’t-hi. Doncs aquest taller var ser una bona oportunitat per obtenir consells, pautes i maneres de fer amb ells. El passat 11 de maig va tenir lloc l’última xerrada/taller de l’escola de pares d’aquest curs. L’assistència va ser molt bona, vam comptar amb unes 20 persones, i no va ser la típica xerrada sinó que s’havien proposat uns temes i, en petits blocs, es van donar eines per gestionar els problemes reals amb els que ens trobem dia a dia. El taller el va impartir la psicòloga Anna Tarrida, d’APSILO i va ser molt amè i pràctic.